Κανόνες παιχνιδιού

Online έκδοση

Όνομα, Ζώο, Πράγμα online

Το παιχνίδι Όνομα, Ζώο, Πράγμα είναι ένα κοινό παιδικό παιχνίδι που θυμάται από πολλούς. Θα έχετε πολύ διασκεδαστικό να παίζετε το παιχνίδι στο σπίτι με παιδιά ή φίλους. Το παιχνίδι είναι επίσης ένας μεγάλος σύντροφος για το δρόμο, εορτασμοί, ομαδοποιήσεις, στο σχολείο και είναι ένα ιδανικό δώρο για όσους αγαπούν τα παιχνίδια γνώσης. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού αναπτύσσετε το λεξιλόγιό σας και εκπαιδεύετε τη μνήμη σας.

Online έκδοση του παιχνιδιού Όνομα, Ζώο, Πράγμα. Παίξτε με φίλους και βελτιώστε το λεξιλόγιό σας σε οποιαδήποτε από τις 40 υποστηριζόμενες γλώσσες.

Παίξε
Όνομα, Ζώο, Πράγμα

Στόχος του παιχνιδιού

Όνομα, Ζώο, Πράγμα Πώς να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρει και να γράψει λέξεις για επιλεγμένες κατηγορίες παιχνιδιών. Το παιχνίδι παίζεται σε πολλούς γύρους. Σε κάθε γύρο, αναζητούνται λέξεις που ξεκινούν με ένα τυχαία επιλεγμένο γράμμα από το αλφάβητο. Οι λέξεις που εισάγουν οι παίκτες αξιολογούνται σύμφωνα με τους βαθμούς. Ο παίκτης που θα πάρει τους περισσότερους πόντους κερδίζει.

Βαθμολογία

 • Εάν δεν έχετε γράψει μια λέξη 0 πόντους.
 • Έγραψες την ίδια λέξη με κάποιον άλλο 5 πόντους.
 • Έγραψες μια λέξη και κανείς άλλος δεν έχει την ίδια λέξη 10 σημείο.
 • Είστε ο μόνος που έγραψε μια λέξη 20 σημείο.

Πώς να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι

Όνομα, Ζώο, Πράγμα Πώς να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι
 • Στη σελίδα .
 • Αφού κάνετε κλικ στο Δημιουργία νέου παιχνιδιού , επιλέξτε άλλες ρυθμίσεις:
  • γράμματα παιχνιδιών - γράμματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεμονωμένους γύρους του παιχνιδιού.
  • Αριθμός παικτών - Επιλέξτε τον μέγιστο αριθμό παικτών με τους οποίους θέλετε να παίξετε. Το παιχνίδι μπορεί να ξεκινήσει με μικρότερο αριθμό συνδεδεμένων παικτών.
  • Αριθμός γύρων
  • Τερματισμός ενός γύρου - υπάρχουν δύο τρόποι για να τερματίσετε έναν γύρο. Ένας γύρος μπορεί να τερματιστεί χρησιμοποιώντας το κουμπί ΣΤΑΜΑΤΑ, το οποίο πιέζεται από τον πρώτο παίκτη για να συμπληρώσει όλες τις κατηγορίες παιχνιδιών. Ή ένας γύρος μπορεί να τελειώσει αυτόματα μετά τη λήξη του επιλεγμένου προθεσμία.
  • Ποιος μπορεί να συμμετάσχει - Μπορείτε να επιλέξετε αν κάποιος μπορεί να συμμετάσχει ή μόνο παίκτες που προσκαλείτε μέσω του συνδέσμου παιχνιδιού.

Πώς να προσκαλέσετε αντιπάλους στο παιχνίδι

Όνομα, Ζώο, Πράγμα Πώς να προσκαλέσετε αντιπάλους στο παιχνίδι
 • Αφού δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι, πρέπει να περιμένετε να συνδεθείτε οι αντιπάλους σας. Μπορείτε να προσκαλέσετε παίκτες χρησιμοποιώντας τον εμφανιζόμενο σύνδεσμο.
 • Εάν δεν έχετε κανέναν να παίξετε, μπορείτε να παίξετε εναντίον ενός ρομπότ. Τα ρομπότ χρησιμοποιούν μόνο λέξεις που έχουν εισαχθεί από άλλους παίκτες στο παρελθόν και έχουν αξιολογηθεί ως έγκυρες.
 • Η ποιότητα ενός παιχνιδιού με ρομπότ εξαρτάται από το πόσες άκυρες λέξεις σημειώθηκαν από άλλους παίκτες. Σημειώστε άκυρες λέξεις από άλλους παίκτες για να βελτιώσετε την ποιότητα των ρομπότ.
 • Όταν ξεκινήσει το παιχνίδι, οι παίκτες συμπληρώνουν τις λέξεις για κάθε κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Οι λέξεις ξεκινούν με ένα γράμμα που επιλέχθηκε τυχαία από τα γράμματα παιχνιδιού που επιλέχθηκαν όταν ξεκίνησε το παιχνίδι.
 • Στο τέλος κάθε γύρου παιχνιδιού, μπορείτε να επισημάνετε τα άκυρα λόγια άλλων παικτών. Εάν η πλειοψηφία των παικτών σηματοδοτεί μια λέξη ως άκυρη, η λέξη δεν θα μετράει.
 • Το παιχνίδι τελειώνει μετά τον καθορισμένο αριθμό γύρους.
 • Στο τέλος του παιχνιδιού, τα σημεία απονέμονται για ολοκληρωμένες λέξεις σύμφωνα με τους κανόνες βαθμολόγησης.
 • Ο παίκτης με τα περισσότερα σημεία κερδίζει.

Αίθουσα φήμης

Όνομα, Ζώο, Πράγμα Αίθουσα φήμης

Τα αποτελέσματα όλων των εγγεγραμμένων παικτών εμφανίζονται στα halls of fame. Η βαθμολογία των παικτών του Hall of Fame βασίζεται στο πόσους άλλους παίκτες έχετε κερδίσει στα παιχνίδια σας που έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος. Δεν μπορούν να κερδηθούν πόντοι για bots και παίκτες που δεν έχουν ολοκληρώσει το παιχνίδι.

Παράδειγμα: Ένα παιχνίδι για 10 παίκτες. 6 παίκτες θα είναι συνδεδεμένοι, 2 θα παίξουν ως φιλοξενούμενοι και 2 θα είναι bots. Εάν όλοι οι παίκτες παραμείνουν στο παιχνίδι μέχρι το τέλος, ο πρώτος παίκτης παίρνει 8 πόντους, ο δεύτερος 7 πόντους, ο τρίτος 6 πόντους κ.λπ. Αν όμως μόνο 6 παίκτες τελειώσουν το παιχνίδι και δύο από αυτούς φύγουν από το παιχνίδι, ο πρώτος παίκτης μπορεί κερδίστε το πολύ 6 πόντους.

Εκδοχή εκτός σύνδεσης

Κατεβάστε δωρεάν πρότυπα PDF για Όνομα, Ζώο, Πράγμα. Κάθε πρότυπο περιέχει ένα αλφάβητο για το παιχνίδι και προκαθορισμένες κατηγορίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η γεννήτρια προτύπων μας σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε εύκολα τις δικές σας κατηγορίες και το δικό σας πρότυπο παιχνιδιού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για δύο ή περισσότερους παίκτες και έχει ασπρόμαυρο σχεδιασμό που εξοικονομεί τα χρώματα του εκτυπωτή σας. Εκτυπώστε το πρότυπο PDF και απολαύστε ατελείωτη διασκέδαση!

Λήψη PDF
Όνομα, Ζώο, Πράγμα