Δωρεάν πρότυπα PDF

Εκδοχή εκτός σύνδεσης

Κατεβάστε δωρεάν πρότυπα PDF για Όνομα, Ζώο, Πράγμα. Κάθε πρότυπο περιέχει ένα αλφάβητο για το παιχνίδι και προκαθορισμένες κατηγορίες. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό! Η γεννήτρια προτύπων μας σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε εύκολα τις δικές σας κατηγορίες και το δικό σας πρότυπο παιχνιδιού σύμφωνα με τις επιθυμίες σας. Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο για δύο ή περισσότερους παίκτες και έχει ασπρόμαυρο σχεδιασμό που εξοικονομεί τα χρώματα του εκτυπωτή σας. Εκτυπώστε το πρότυπο PDF και απολαύστε ατελείωτη διασκέδαση!

Δημιουργήστε το δικό σας PDF δωρεάν

el ελληνικά

Όνομα, Ζώο, Πράγμα

Το φύλλο παιχνιδιού περιέχει τις 6 πιο δημοφιλείς κατηγορίες από την ηλεκτρονική μας έκδοση του παιχνιδιού. Κατάλληλο για παιδιά από 9 ετών. onoma-zoo-pragma.pdf

Κατηγορίες: Χώρα, Ζώο, Όνομα, Πράγμα, Επαγγελμα, Χρώμα

Λήψη PDF
Όνομα, Ζώο, Πράγμα

Όνομα, Ζώο, Πράγμα – 12 κατηγορίες

Το φύλλο παιχνιδιού περιέχει τις 12 πιο δημοφιλείς κατηγορίες από την ηλεκτρονική μας έκδοση του παιχνιδιού. onoma-zoo-pragma-12.pdf

Κατηγορίες: Χώρα, Ζώο, Όνομα, Πράγμα, Επαγγελμα, Χρώμα, Φαγητό/ποτό, Κάτι που τρώγεται, Ελληνική Πόλη, Αντρικό Όνομα, Φυτά, Γυναικείο Όνομα

Λήψη PDF
Όνομα, Ζώο, Πράγμα – 12 κατηγορίες

Στόχος του παιχνιδιού

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρει και να γράψει λέξεις για επιλεγμένες κατηγορίες παιχνιδιών. Το παιχνίδι παίζεται σε πολλούς γύρους. Σε κάθε γύρο, αναζητούνται λέξεις που ξεκινούν με ένα τυχαία επιλεγμένο γράμμα από το αλφάβητο. Οι λέξεις που εισάγουν οι παίκτες αξιολογούνται σύμφωνα με τους βαθμούς. Ο παίκτης που θα πάρει τους περισσότερους πόντους κερδίζει.

Κανόνες παιχνιδιού

 1. Κάθε παίκτης λαμβάνει ένα φύλλο παιχνιδιού, το τοποθετεί μπροστά του και προετοιμάζει ένα μολύβι.
 2. Το παιχνίδι έχει αρκετούς γύρους. Για κάθε γύρο του παιχνιδιού, πρέπει να καθορίσετε μια επιστολή που θα ξεκινήσει κάθε λέξη.
 3. Ένας από τους παίκτες λέει το αλφάβητο στο κεφάλι τους. Ένας άλλος παίκτης τον σταματά ανά πάσα στιγμή με τη λέξη στάση.
 4. Ο γύρος αρχίζει όταν ο παίκτης λέει την επιστολή όπου σταμάτησε δυνατά.
 5. Οι παίκτες πρέπει να συμπληρώσουν τις λέξεις για κάθε κατηγορία σε μία σειρά του πίνακα το συντομότερο δυνατό. Οι λέξεις πρέπει να ξεκινούν με το επιλεγμένο γράμμα.
 6. Ο πρώτος παίκτης που συμπληρώνει όλες τις κατηγορίες φωνάζει τη λέξη σταματά και όλοι οι άλλοι πρέπει να βάλουν το μολύβι τους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμφωνήσουν να τερματίσουν τον γύρο ανά πάσα στιγμή.
 7. Στο τέλος κάθε γύρου, τα σημεία απονέμονται για τις λέξεις σύμφωνα με τους κανόνες της κάρτας παιχνιδιού.
 8. Το παιχνίδι τελειώνει μετά τον συμφωνημένο αριθμό γύρους. Ο παίκτης με τα περισσότερα σημεία κερδίζει.
 9. Συμβουλή: Εάν ένας από τους παίκτες γράφει πιο αργά, αλλάξτε το σημείο 6 και τερματίστε τον γύρο μετά το χρονικό όριο, για παράδειγμα 2 λεπτά.

Βαθμολογία

 • Εάν δεν έχετε γράψει μια λέξη 0 πόντους.
 • Έγραψες την ίδια λέξη με κάποιον άλλο 5 πόντους.
 • Έγραψες μια λέξη και κανείς άλλος δεν έχει την ίδια λέξη 10 σημείο.
 • Είστε ο μόνος που έγραψε μια λέξη 20 σημείο.

Ενημερώστε μας στο [email protected]

 • Όταν το φύλλο PDF περιέχει προβληματική κατηγορία
 • Η μετάφραση είναι λάθος
 • Επικοινωνία

Online έκδοση

Online έκδοση του παιχνιδιού Όνομα, Ζώο, Πράγμα. Παίξτε με φίλους και βελτιώστε το λεξιλόγιό σας σε οποιαδήποτε από τις 40 υποστηριζόμενες γλώσσες.

Παίξε
Όνομα, Ζώο, Πράγμα