Φύλλα παιχνιδιού PDF

Εκδοχή εκτός σύνδεσης (Χαρτί και μολύβι)

Το έγγραφο PDF περιέχει ένα φύλλο παιχνιδιού με τις κατηγορίες 5-32. Κάθε φύλλο παιχνιδιού έχει ένα αλφάβητο που μπορείτε να διαγράψετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για δύο ή περισσότερους παίκτες. Ο ασπρόμαυρος σχεδιασμός του παιχνιδιού εξοικονομεί τόνερ στον οικιακό σας εκτυπωτή, ώστε να μπορείτε να εκτυπώνετε το φύλλο παιχνιδιού ξανά και ξανά.

Δημιουργία φύλλων παιχνιδιού PDF

el ελληνικά

Εκδοση: Όνομα, Ζώο, Πράγμα

Το φύλλο παιχνιδιού περιέχει τις 6 πιο δημοφιλείς κατηγορίες από την ηλεκτρονική μας έκδοση του παιχνιδιού. Κατάλληλο για παιδιά από 9 ετών. onoma-zoo-pragma.pdf

Κατηγορίες: Χώρα, Ζώο, Πράγμα, Όνομα, Επαγγελμα, Χρώμα

Λήψη PDF
Εκδοση: Όνομα, Ζώο, Πράγμα

Στόχος του παιχνιδιού

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να βρει και να γράψει λέξεις για επιλεγμένες κατηγορίες παιχνιδιών. Το παιχνίδι παίζεται σε πολλούς γύρους. Σε κάθε γύρο, αναζητούνται λέξεις που ξεκινούν με ένα τυχαία επιλεγμένο γράμμα από το αλφάβητο. Οι λέξεις που εισάγουν οι παίκτες αξιολογούνται σύμφωνα με τους βαθμούς. Ο παίκτης που θα πάρει τους περισσότερους πόντους κερδίζει.

Κανόνες παιχνιδιού

 1. Κάθε παίκτης λαμβάνει ένα φύλλο παιχνιδιού, το τοποθετεί μπροστά του και προετοιμάζει ένα μολύβι.
 2. Το παιχνίδι έχει αρκετούς γύρους. Για κάθε γύρο του παιχνιδιού, πρέπει να καθορίσετε μια επιστολή που θα ξεκινήσει κάθε λέξη.
 3. Ένας από τους παίκτες λέει το αλφάβητο στο κεφάλι τους. Ένας άλλος παίκτης τον σταματά ανά πάσα στιγμή με τη λέξη στάση.
 4. Ο γύρος αρχίζει όταν ο παίκτης λέει την επιστολή όπου σταμάτησε δυνατά.
 5. Οι παίκτες πρέπει να συμπληρώσουν τις λέξεις για κάθε κατηγορία σε μία σειρά του πίνακα το συντομότερο δυνατό. Οι λέξεις πρέπει να ξεκινούν με το επιλεγμένο γράμμα.
 6. Ο πρώτος παίκτης που συμπληρώνει όλες τις κατηγορίες φωνάζει τη λέξη σταματά και όλοι οι άλλοι πρέπει να βάλουν το μολύβι τους. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμφωνήσουν να τερματίσουν τον γύρο ανά πάσα στιγμή.
 7. Στο τέλος κάθε γύρου, τα σημεία απονέμονται για τις λέξεις σύμφωνα με τους κανόνες της κάρτας παιχνιδιού.
 8. Το παιχνίδι τελειώνει μετά τον συμφωνημένο αριθμό γύρους. Ο παίκτης με τα περισσότερα σημεία κερδίζει.
 9. Συμβουλή: Εάν ένας από τους παίκτες γράφει πιο αργά, αλλάξτε το σημείο 6 και τερματίστε τον γύρο μετά το χρονικό όριο, για παράδειγμα 2 λεπτά.

Βαθμολογία

 • Εάν δεν έχετε γράψει μια λέξη 0 πόντους.
 • Έγραψες την ίδια λέξη με κάποιον άλλο 5 πόντους.
 • Έγραψες μια λέξη και κανείς άλλος δεν έχει την ίδια λέξη 10 σημείο.
 • Είστε ο μόνος που έγραψε μια λέξη 20 σημείο.

Ενημερώστε μας στο [email protected]

 • Όταν το φύλλο PDF περιέχει προβληματική κατηγορία
 • Η μετάφραση είναι λάθος
 • Επικοινωνία

Online έκδοση

Online έκδοση του παιχνιδιού Όνομα, Ζώο, Πράγμα. Παίξτε με φίλους και βελτιώστε το λεξιλόγιό σας σε οποιαδήποτε από τις 40 υποστηριζόμενες γλώσσες.

Παίξε
Όνομα, Ζώο, Πράγμα